Festival "In Het Volkspark" - Enschede - Uitverkocht!

Datum: 13-07-2024
——————————————

Kaarten kunnen worden besteld tot 31 januari 2024

----------------------------------------
Voor de editie op zaterdag 13 juli 2024 komt de top van de Nederlandse pop- en dj-acts naar het Volkspark. Vanuit het Vondelpark in Amsterdam en de Haagse duinen naar het hartje van Enschede. Klaar om te feesten in de drie area’s?

PéVé leden krijgen 50% korting op één entree kaart, wil je ook een kaart voor een introducee kopen dan kunnen wij deze aanbieden tegen gereduceerd Early Bird tarief.
Kosten PéVé lid € 26,25
Kosten Introducee € 52,50
Totaal voor twee personen is de prijs € 78,75

Een PéVé lid mag maar 1 keer kaarten bestellen.

Als je deelneemt aan dit evenement ga je akkoord met foto’s en video’s die gemaakt kunnen worden tijdens dit evenement, die geplaatst kunnen worden op onze besloten Instagram pagina.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alleen als lid van de PéVé kun je van deze aanbieding gebruikmaken, om je in te schrijven voor een evenement moet jij je personeelsnummer opgeven, ben je nog geen lid van de PéVé DTZC geef je dan op als lid via "Mijn HR" Vrijwilligers zijn altijd lid van de PéVé.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Datum: 13-07-2024
Begintijd: 12:00
Einddtijd: 00:00
Locatie: In Het Volkspark - Enschede
Prijs: € 0,00
Organisatie: PeVe De Twentse Zorgcentra
Maximum aantal kaarten per persoon: 2
Je moet ingelogd zijn om kaarten te kunnen bestellen.